Zoek

Virtuele groepslessen

Naast het huidige groepslessenrooster hebben wij bij Have Fun Fitness nu ook virtuele lessen van Club Joy. Doe je graag mee aan groepslessen, maar komen de tijden je niet altijd handig uit? Dan zijn deze virtuele lessen echt iets voor jou!
Altijd kunnen trainen wanneer het jou uitkomt
Trainen met de motivatie van een virtuele instructeur
Onder begeleiding van virtuele instructeurs kun je alles geven tijdens een lesje Power, Fiesta, step, spinning enz enz. Virtuele lessen zij hot op dit moment!! Het zijn de groepslessen van nu, in de tijden dat we thuis werkte en dus misschien ook sportte , deed iedereen online de groepslessen mee, op tijden wanneer het jou uitkwam en dit kan nu nog steeds!!

Op de ochtenden en avonden hebben we een vast geprogrammeerd lesrooster en overdag tussen 11:00 en 18:00 uur werken we ON DEMAND. Dat betekent dat je een tijdsblok van 60 minuten kunt reserveren om zelf of samen met een vriend/vriendin of familielid een les te kiezen die past bij jouw/jullie interesse en (tijds)schema. Er is een ruime keuze uit lessen van 15,30, 45 of 60 minuten!

Jouw sportsessie nu nog gevarieerder
Met onze nieuwe virtuele groepslessen kun je jouw sportschema nog meer variatie geven. Werken aan je fitheid wordt nu nog leuker. Waar wacht je nog op? Makkelijk te reserveren via onze …….!
Have fun fitness de plek in de regio voor je virtuele groepslessen.

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht..

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

ClubJoy Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

ClubJoy Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. ClubJoy Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Verder zijn er ook nog de virtuele lessen Challenge-Fiesta-Fit-Shape-Battle-Step-Dance en Boxing
Om deze vaste tijden heen is de virtuele ruimte te bespreken, voor een ieder die graag zijn of haar groepsles virtueel wil gaan volgen, dit kan individueel of met een groepje tot max 10 personen, lessen zijn in te boeken via het inlogsysteem van Dewi. Of vraag Hans voor de juiste info enz.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​