Zoek

Afvallen Beek en Donk

Afvallen

Wil jij wat kilo’s afvallen, afslanken of strakker in je vel zitten? Dan ben je bij Have Fun Fitness aan het juiste adres. Wij doen geen concessies op voedingsbegeleiding en bieden dit op verschillende manieren aan.  Voeding en bewegen staat niet los van elkaar en daarom geven we jou de juiste professionele begeleiding en coaching om echt resultaat te halen. Dus ook voor afvallen,afslanken of strakker willen zijn , op naar Have Fun Fitness voor  begeleiding.

Hoe zit het nu écht met voeding?

Veel mensen focussen zich óf alleen op bewegen óf alleen op voeding. Onze visie is dat je deze niet los van elkaar kunt zien. Over voeding bestaan veel meningen, onderzoeken en ideeën. Soms is het lastig om in te schatten wat nu echt werkt. Wij geloven dat je het principe van voeding simpel moet houden, waardoor je het op lange termijn vol kunt houden. Je hoeft niet acuut te stoppen met ‘levensgenieten’, wel is het goed om bepaalde dingen anders in te regelen. Daar helpen wij jou bij!

Werken (crash) diëten? Op korte termijn (soms) wel. Echter onderzoek wijst uit dat bijna 96% terugvalt na een (crash)dieet. Wij streven ernaar dat je sporten en de juiste voeding vol kunt houden en het uiteindelijk kan integreren in je nieuwe manier van leven. Klinkt misschien als een uitdaging, maar wij helpen jou om een nieuwe haalbare werkelijkheid te realiseren.

Afvallen kan bij onze coaches op verschillende manieren, we gaan hiervoor graag met je in gesprek over voeding, bewegen ,werk enz. Zeg maar gewoon hoe je leefpatroon in elkaar steekt. Daarna maken we een plan over je voeding, over je sporten en maken we afspraken over wegen en meten. Moet je daar dan extra voor betalen , Neen het hoort er allemaal bij. Zo proberen wij van Have Fun Fitness jou te helpen je doelen te bereiken!!

Wacht niet langer en kom kennismaken met een van de Have Fun Fitness-coaches.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​