Zoek

Virtuele groepslessen

Naast het huidige groepslessenrooster hebben wij bij Have Fun Fitness nu ook virtuele lessen van Club Joy. Doe je graag mee aan groepslessen, maar komen de tijden je niet altijd handig uit? Dan zijn deze virtuele lessen echt iets voor jou!
Altijd kunnen trainen wanneer het jou uitkomt
Trainen met de motivatie van een virtuele instructeur
Onder begeleiding van virtuele instructeurs kun je alles geven tijdens een lesje Power, Fiesta, step, spinning enz. Virtuele lessen zijn hot op dit moment!! Het zijn de groepslessen van nu, in de tijden dat we thuis werkten en dus misschien ook sportten , deed iedereen online de groepslessen mee, op tijden wanneer het ons uitkwam en dit kan nu nog steeds!!

Op de ochtenden en avonden hebben we een  geprogrammeerd lesrooster en overdag tussen 11:00 en 18:00 uur werken we ON DEMAND. Dat betekent dat je een tijdsblok van 60 minuten kunt reserveren om zelf of samen met een vriend/vriendin of familielid een les te kiezen die past bij jouw/jullie interesse en (tijds)schema. Er is een ruime keuze uit lessen van 15,30, 45 of 60 minuten!

Jouw sportsessie nu nog gevarieerder
Met onze nieuwe virtuele groepslessen kun je jouw sportschema nog meer variatie geven. Werken aan je fitheid wordt nu nog leuker. Waar wacht je nog op? Makkelijk te reserveren via onze …….!
Have Fun Fitness is de plek in de regio voor je virtuele groepslessen.

Verder zijn er ook nog de virtuele lessen Challenge-Fiesta-Fit-Shape-Battle-Step-Dance en Boxing
Om deze vaste tijden heen is de virtuele ruimte te bespreken, voor een ieder die graag zijn of haar groepsles virtueel wilt gaan volgen, dit kan individueel of met een groepje tot max 10 personen, lessen zijn in te boeken via het inlogsysteem van Dewi. Of vraag Hans voor de juiste info enz.