Zoek

Pilates Beek en Donk

De basis van een pilatestraining ligt in het ontwikkelen, controleren en ondersteunen van alle bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam.
Flow, kracht, stabiliteit, focus, controle en souplesse zijn zo wat steekwoorden.

Een pilatestraining is een waardevolle training omdat een sterk centrum/core en lenigheid essentieel zijn om je goed te kunnen bewegen en je fit te voelen. Je kan de principes van pilates in elke andere training of dagelijkse bezigheden verwerken.

Mijn insteek is dat je met een pilatestraining je lijf traint als geheel. Ik probeer mensen inzicht te geven hoe je lichaam beweegt; dat alles met elkaar verbonden is. Dan pas kun je voelen hoe je zonder spanning op de ‘verkeerde’ plekken je training kunt opbouwen.

Inmiddels heb ik dik 40 jaar ervaring in het lesgeven. Van 1996 tot 2019 was ik eigenaar van balletstudio Ank de Voogd in Helmond waar  dans- en bewegingslessen werden gegeven. Daarnaast ben ik als choreograaf/regisseur verbonden geweest aan diverse amateur theaterproducties.
In 2008 heb ik een intensieve opleiding tot pilatesdocent afgerond en werd pilates ook een onderdeel van mijn lesaanbod.

Bij Fitnesscentrum Have Fun Fitness bestaat de mogelijkheid om pilateslessen te volgen. Deze pilateslessen staan los van de abonnementen bij Have Fun Fitness.
De lessen worden gegeven op maandagochtend en maandagavond en op donderdagochtend.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​