Zoek

Sportschool Beek en Donk

Have Fun Fitness is een sportschool in Beek en Donk waar iedereen welkom is van jong tot oud die graag aan zijn of haar gezondheid wil werken. Een sportschool in de breedste zin van het woord, met verschillende programma’s en vele mogelijkheden.

Wie in Beek en Donk wil gaan sporten kan dus perfect aan de gang, maak een afspraak en wij van Have Fun Fitness zullen je rondleiden door de sportschool en geven je advies over hoe jou klantenreis eruit zal gaan zien. Dus zijn we niet zomaar een sportschool, wij gaan samen met jou kijken naar jouw wensen en daarop maken we een plan , Dit plan kan verschillende kanten op gaan, bijv.een combinatie van eGym training met cardio, of spiertraining met groepslessen, HIIT training met voedingsbegeleiding en ga zo nog maar even door.

Sportschool Have Fun Fitness heeft hiervoor de juiste mensen op de juiste plaats staan, instructeurs die de afgelopen jaren hun plek in de fitnesswereld van Beek en Donk hebben waargemaakt. Instructeurs die groepslessen geven ,personal trainer zijn, alles weten over voeding en ga zo maar even door, Waar ze vooral zin in hebben is om jou te helpen om na enige tijd te kunnen zeggen: Dit is voor mij de sportschool in Beek en Donk waar ik graag kom en waar ik perfect aan mijn doelen kan werken ! (of dit nu recreatief of super fanatiek is.)

Have Fun Fitness is gepositioneerd bij de Beekse brug te Beek en Donk, langs Restaurant Uniek en uitkijkend op de Zuid-Willemsvaart. Makkelijk te bereiken met fiets of lopend. De auto parkeren is mogelijk voor het pand en aan de zijkant en verder zijn er in de buurt nog meerdere parkeermogelijkheden. In de trainingsruimte van Have Fun Fitness vind je de nieuwste Matrix apparatuur en is er voor elke doelgroep de mogelijkheid tot een perfecte training ,of dit is met eGym, functionele training, cardio of met een groepsles. Alles is topkwaliteit, van trainingsmaterialen tot douches.
Iedere dag zijn onze HFF-coaches bezig om mensen in- en rondom Beek en Donk vitaler en fitter te maken. Dit doen we volgens ons met de juiste methode: persoonlijke aandacht en begeleiding, resultaatgericht trainen en deskundige coaching. Een leuke en sociale fitnessclub in Beek en Donk en met de juiste persoonlijke en doelgerichte aanpak. Waar ook veel ondernemers en mensen met een drukke baan hun draai al hebben kunnen vinden. Zeker met de vroege openingstijden is het dus mogelijk om voor het werk te gaan sporten , daarna te douchen en dus fris aan je werkdag te beginnen.

Dus tot snel in de sportschool van Beek en Donk!

Have Fun Fitness

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč