Zoek

Small group training

Small Groepstraining combineert Matrix toestellen met andere functionele oefeningen met bv kettlebells, dynabands, en je eigen lichaam als trainingstool! Fit en Fun biedt de deelnemers in groepsverband meer inspiratie, meer beleving en meer resultaat. Dit alles doen we met groepen van maximaal 12 personen , je werkt alleen of met zijn tweetjes, je doet 6 verschillende oefeningen van allemaal 45 sec , drie rondes achter elkaar !! Afgesloten wordt er met wat core oefeningen , wat rekken en strekken en met ongeveer 45 minuten ben je moe maar voldaan weer klaar om de rest van de dag door te komen.
Ze noemen deze training ook wel HIIT- training oftewel een High Intensity Interval Training

Wat is HIIT training?

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Het betekent dat je je training opdeelt in gedeeltes (intervallen), en vervolgens afwisselend intensief traint en dan weer even uitrust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw een inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten.
Dit is dus een manier van trainen, niet een sport op zich. Deze trainingen blijven 4 weken hetzelfde zodat je ook kunt merken of je er steeds beter in wordt! Alles komt aan bod, kracht, coördinatie ,uithoudingsvermogen , conditie enz.

SMALL GROEPSTRAINING FIT EN FUN VOOR IEDEREEN?

Fit en Fun is voor iedereen van jong tot oud, leeftijd speelt geen rol. Wij als instructeurs passen ter plekke de oefeningen aan zodat iedereen mee kan doen. Het is dus geschikt voor al onze leden met uiteenlopende fitnessniveaus.
Wanneer zijn deze trainingen:
Maandag t/m Zaterdag in de ochtend om 9.00 uur en in de avond om 19.00uur
En bij voldoende animo draaien we ze ook op  zondagochtend om 9.00 uur.

ERVAAR FIT EN FUN ZELF EN MELD JE AAN VOOR DE GRATIS PROEFWEEK

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proefweek. Fit en Fun is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​