Zoek

Fysiotherapie Beek en Donk

FYSIOTHERAPIE in Beek en Donk bij Have Fun Fitness

Goed en soepel bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals ziekte, ongeval, blessure, ouderdom of een operatie. In deze gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden. Fysiotherapie draait om het toepassen van oefeningen, massage en fysische therapie om de afwijkingen van normale lichaamshoudingen en/of lichaamsfuncties te behandelen . Bij de fysio van Have Fun Fitness helpen we u uw houding- of bewegingsklachten te verbeteren.

Zonder verwijzing direct naar uw fysiotherapeut

Sinds januari 2006 heeft u geen verwijzing van de huisarts meer nodig om een fysiotherapeut te bezoeken. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, is afhankelijk van de polis van de Aanvullende Verzekeringen die u heeft gekozen bij uw zorgverzekering. Uitzonderingen hierop zijn een aantal chronische aandoeningen waarbij in veel gevallen langer kan worden behandeld.

Vergoeding van uw fysiotherapiebehandelingen

De fysio heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, waardoor wij conform uw verzekeringsvoorwaarden kunnen declareren. Afhankelijk van uw verzekering leveren wij fysiotherapeutische zorg volgens het natura- of restitutiestelsel. Worden de kosten van uw fysiotherapie niet (meer) vergoed door uw basisverzekering en/of aanvullende verzekering dan ontvangt u een rekening van Uw nota.nl met de tarieven die Fysio zorgboog in balanse hanteert.

Direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Beek en Donk

Wilt u meer weten over de fysiotherapiebehandelingen bij Have Fun Fitness ? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Direct een afspraak maken voor een behandeling? Dat kan! Laat u gegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Have Fun Fitness, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!‚Äč